Over mij

Hi! Mijn naam is Marlies de Jong en ik ben moeder van drie en al 13 jaar getrouwd met de liefste man. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd, maar vooral om van de kleine dingen te genieten. Hoe gehaast mijn leven soms ook is en ondanks alle hobbels op mijn pad, probeer ik echt stil te staan bij de mooie momenten. Of dit lukt? Eerlijk... niet altijd. Maar ik doe mijn best.

Ik houd enorm van de natuur en reizen. Als klein meisje ben ik opgegroeid in de polders van Midden Nederland, maakte ik graag heksensoep, reed dagelijks paard tussen de weilanden, genoot van spelletjes als 'stand-in-de-mand' en 'buut vrij'. Geloof is voor mij belangrijk, want het geeft mij hoop en liefde. In moeilijke tijden, maar ook bij bijzondere gebeurtenissen zoals de start van mijn webshop. Want na een aantal jaren vooral hobbymatig memory boxen te hebben verkocht, heb ik nog zoveel meer leuke ideeën voor ouders en kind. 

De inspiratiebron voor mijn ideeën zijn onze kinderen. Opvoeden doe ik met vallen en opstaan en met een tiener, acht- en driejarige in huis is het best lastig om dingen te verzinnen die iedereen leuk vindt om te doen. Zeker als de schermpjes op de loer liggen. Maar wat mij opvalt is dat de 'vergeten spelletjes' nog steeds enorm in trek zijn bij elke leeftijd. En het bos, strand of simpelweg de eigen tuin en straat zoveel mogelijkheden bieden om gezond en actief plezier te hebben met elkaar. Met de items in mijn winkeltje en de tips uit de nieuwsbrief hoop ik op fantasierijke avonturen voor jouw gezin.  

Oh ja, dan ben ik stiekem ook nog een enorme interieurlover. Ik ben als een kind in een snoepwinkel als het gaat om decoraties die uniek en persoonlijk zijn. En dan vooral voor de kinderkamer. Dus als het aan mij ligt komen er de aankomende jaren steeds meer originele producten bij.

Ik wens je veel plezier met shoppen :-). 

  

© 2019 - 2021 Fleur de Pomme | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel