Sorteer op

Weekoverzicht week 26

Mijn allereerste weekoverzicht! Best gek om mijn week met jullie te delen en ik had ook zo mijn twijfels voordat ik hieraan begon. Ben ik niet gewoon hartstikke saai? Zitten jullie wel te wachten op nog een ondernemende moeder die iets over zichzelf vertelt? En wat laat ik dan wel en niet zien.

Degenen die mij al kennen weten dat ik privé een open boek ben. Kom ik je tegen en hebben we een klik, dan vertrouw ik je al snel mijn geheimen toe. Niet altijd handig en ik ben daarbij ook vaak tegen de lamp gelopen, maar dit is wie ik ben. En dit wil ik zakelijk ook een beetje doortrekken. Je net iets meer laten zien van wat er achter de schermen gebeurt. Zowel privé als zakelijk. Dus... welkom in mijn leventje.

Maandag 22 juni 2020: iets met flexibiliteit

Op maandag en dinsdag werk ik bij een woningcorporatie als woonconsulent. Mijn maandag begon deze keer alleen iets anders. Het was studiedag, maar opvang voor de kinderen ging onverwachts niet door. Dus hoewel ik klaar stond om mijn werkdag te starten, moest ik opeens op zoek naar een andere oplossing om werk en ouderschap te combineren. Paniek en snel schakelen, want mijn werkdag zou bijna beginnen. Ik besloot daarom om de ochtend vanuit huis te gaan werken en de overige uren te verplaatsen naar donderdag. Flexibiliteit is sinds ik moeder ben mijn tweede naam ;-).

Dinsdag 23 juni 2020: HITTEGOLF EN PIZZA OP SCHOOT

Deze dag bracht ik door op kantoor. Buiten was het snikheet, dus binnen met airco was zo erg nog niet. In de pauze heb ik een heerlijke wandeling gemaakt. 's Zomers is het altijd een drukte aan het water, maar dat geeft wat te zien. Vind jij het ook zo leuk om mensen te kijken? Zet mij maar op een terras en ik ben uren zoet. 

Dinsdagavond is onze avond zonder kids. Thuiskomen en met een pizza op schoot even bijkletsen met manlief. En daarna de kinderen van opa & oma overnemen. Gewassen en wel. The best ever!

Woensdag 24 juni 2020: haat-liefde verhouding 

Een dagje aan het werk voor Fleur de Pomme. Ik loop al weken met een idee rond, maar het komt maar niet uit mijn handen. Vandaag heb ik gelukkig een paar uur om dit verder uit te werken. Snel de kinderen naar school gebracht en gestart met de voorbereidingen. Maar eerst nog even een berichtje op Social Media plaatsen. Stiekem heb ik hiermee een beetje een haat-liefde verhouding. Ik vind het heerlijk om foto's te maken en mijn producten te delen, maar raak vaak gefrustreerd wanneer ik zie dat mijn bereik weer nihil is en ik volgers verlies. Misschien binnenkort eens een cursus volgen, want ik wil zo graag meer mensen blij maken met wat ik maak. Heb jij misschien de gouden tip?

Voordat ik het weet is het al weer tijd om de kinderen van school te halen. Vanmiddag volle bak want er komen veel vriendjes bij ons spelen. Zwetend blaas ik het badje op en vul deze tot de rand. Emmers worden gevuld en leeggegooid over hoofden en de tieners pakken de tuinslang om mij de volle laag te geven. De dag sluiten we af met een ijsje en tevreden plof ik neer op de bank wanneer iedereen ligt te slapen. Snel nog even een serie Girlmore Girls voordat ik mijn bed induik.

DONDERDAG 25 en vrijdag 26 juni 2020: WATER en ijsjes

De laatste dagen van de werkweek vat ik samen in paar uurtjes werken, huis schoonmaken en kinderen en vriendjes koel houden met water en ijsjes. Vrijdagmiddag nog even op bezoek bij opa en oma en vanavond nog een regenboog kwarktaart maken. Want... morgen ga ik mijn laatste levensjaar in als dertiger. Proosten jullie morgen met mij? 

 

    

 

© 2019 - 2021 Fleur de Pomme | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel