Sorteer op

Weekoverzicht week 28

Een nieuw overzicht van mijn week. Een week bomvol hete thee, warme kruiken en vroeg naar bed. Beetje winterslaap gevoel door het frisse en regenachtige weer. Of misschien ben ik gewoon ontzettend verwend door de warme temperaturen van de afgelopen weken. Maar ik geniet ook iedere keer zo van heerlijk weer en vooral het 'buitenleven'. Ik zit dan niet alleen beter in mijn vel, maar de kinderen vermaken zich ook makkelijker en iedereen lijkt vrolijker.

koud weer, gezelligheid, cosy

Wat werk betreft heb ik vooral meer geleerd over marketing. Want dat heeft mijn bedrijfje hard nodig. Ik merk toch dat het moeilijk is om de juiste mensen te bereiken c.q. bekendheid te geven aan wat ik maak. Gewoon omdat mijn kennis op dit vlak gering is. Maar met een beetje hulp (dank Marleen) leer ik iedere keer weer iets bij en begin het ook steeds leuker te vinden. 

Wat er verder deze week allemaal gebeurde lees je hieronder.   

Maandag 6 juli 2020: Hieperdepiep

Vandaag 11 jaar geleden werd onze oudste geboren en maakte mij moeder. Eén van de meest bijzondere momenten in mijn leven en de verjaardagen van de kinderen brengen mij altijd weer even terug in de tijd. Ik vertel ze wat wij de dag voor hun geboorte deden en hoe de bevalling verliep. Het gecensureerde gedeelte dan ;-)

Zo hebben wij de avond voor de bevalling een flinke wandeling gemaakt door het bos. Toen de weeën om 06.00 uur begonnen, is mijn man eerst nog gewoon gaan werken. Want ik had eerlijk gezegd geen idee of de 'krampen' onderdeel waren van de bevalling. Dus poetste ik het hele huis, liep met de stofzuiger rond en ving iedere keer de weeën op. Om 11.00 uur toch besloten om mijn partner te bellen en al snel volgde de verloskundige. Om 15.30 uur mocht ik onze zoon huilend in mijn armen sluiten. Dat kleine wurmpje dat mij onderzoekend aankeek en direct reageerde op mijn stem. De onvoorwaardelijke liefde die ik voelde en het beschermende gevoel dat nooit meer weg gaat.

koffie drinken, verjaardag, verjaardagscadeau

Normaal gesproken werk ik op maandag als woonconsulent en gaan de kinderen naar de naschoolse opvang. Vandaag heb ik vrij om de administratie te doen en na schooltijd samen met de jarige job wat te gaan eten en drinken. Gezellig zo met z'n twee. 

Dinsdag 7 juli 2020: lol op de werkvloer

Vorige week was ik aan het scrollen door Pinterest toen ik de ultieme tegelwijsheid vond voor op het werk. Onderling maken wij altijd grapjes over het maken van fouten. Dat wij nooit fouten maken (uhm) en als deze toch voorkomen, dan geven wij de schuld aan Robert. Een zelfverzonnen stagiair. 

tegelwijsheid, fouten maken mag

Deze tegelwijsheid hangt nu keurig te pronken om het memobord. Voor mij is en blijft het altijd een enorme uitdaging om te accepteren dat fouten maken mag en je hier juist veel van kunt leren. Ik kan er namelijk behoorlijk mee zitten als er iets mis gaat, maar probeer met deze acties alles een beetje te relativeren.    

Woensdag 8 juli 2020: wat is dat, marketing? 

marketing, google mijn bedrijf

Vandaag begin ik met het aanmelden van Fleur de Pomme als bedrijf bij Google. Ik kreeg de tip zo meer zichtbaarheid te geven aan Fleur de Pomme en bovendien kan in contact blijven met klanten door hen te vragen om een review te plaatsen. Een leuke, positieve reactie na ontvangst van een bestelling geeft mij altijd veel energie en mocht er iets te verbeteren zijn aan de dienstverlening dan hoor ik dat natuurlijk ook graag. Leerzaam en leuk dus.

Het laatste uurtje besteed ik nog even aan het bestellen van promotiemateriaal. Inmiddels zijn de visitekaartjes binnen, maar heb ik ook een heel tof idee voor een duurzame bedankkaart. Zo fijn om alles nu samen te zien komen in materiaal en huisstijl. 

DONDERDAG 9 juli 2020: Tijd voor een knipbeurt

kapper, knipbeurt

Ik schaam me om te moeten zeggen dat ik al 1,5 jaar niet naar een kapper ben geweest. De jongens komen altijd op de eerste plaats en zijn om de twee maanden in een kapperszaak te vinden, maar mezelf gun ik hiervoor geen tijd. Inmiddels is mijn haar dan ook enorm gegrooid en beginnen de grijze haren flink de kop op te steken. Dus vandaag staat een bezoek aan de kapper op het programma. Lekker rodelbladen lezen en mijn leven bloot leggen bij de kapper. Want ik ben zo'n tiep die gelijk veel te veel vertelt, maar hé, ze kunnen ook zo fantastisch luisteren.

geknipt

Vrijdag 10 juli 2020: verjaardagspreps en bbq

Weer een weekend vol feestjes. We sluiten de week af met een buurtbarbecue en starten het weekend met de verjaardag van de twee oudsten. Dus, hup naar de supermarkt om lekkers in te slaan en voorbereidingen te treffen. Hier is de regenboogkwarktaart favoriet, dus ik ga weer mijn best doen om iets moois op tafel te zetten. Vanavond nog even wat proefdrukken maken voor twee speelgoedkisten. Er zijn broertjes en zusjes geboren die ook een kist willen. Tradities, ik ben er gek op! 

© 2019 - 2021 Fleur de Pomme | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel